Descargar EBOOK La balada del funicular miner autor PAU JOAN HERNANDEZ FUENMAYOR gratis online


Descargar EBOOK La balada del funicular miner autor PAU JOAN HERNANDEZ FUENMAYOR gratis online Título Del Libro: La balada del funicular miner
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 828 Kb
El autor del libro: PAU JOAN HERNANDEZ FUENMAYOR
El editor: CRUILLA
ISBN 13: 9788466143394

Read full description of the books:Novel·la d'intriga que explica com es pot afrontar la vida després d'haver passat per un daltabaix molt gran.
L'Alda arriba com a professora de matemàtiques a la vall de Tamasca, una zona d'alta muntanya on les comunicacions a l'hivern són molt difícils. Arrossega un passat enigmàtic que li ha deixat com a seqüela una greu coixesa. Allà, a l'ombra del vell funicular miner que domina la vall, haurà d'iniciar una nova vida. És casualitat que just ara es comenci a parlar d'una misteriosa bèstia sanguinària que ronda la vall a les nits?
L'Alda arriba com a professora de matemàtiques a la vall de Tamasca, una zona d'alta muntanya on les comunicacions a l'hivern són molt difícils. Arrossega un passat fosc que li ha deixat com a seqüela una greu coixesa. Allà, a l'ombra del vell funicular miner que domina la vall, haurà d'iniciar una nova vida. De seguida coneix uns quants personatges peculiars del poble: l'Agneta, una trementinaire que prové d'una família de bruixes; l'Isaïes, el veterinari sempre actiu; el rus misteriós que viu en una mansió una mica allunyada del poble i sobre el qual corren mil rumors; o la Mei, una adolescent enigmàtica d'estètica gòtica, fascinada per la licantropia. Paral·lelament a l'arribada de l'Alda, una bèstia salvatge i sanguinària comença a rondar la vall a les nits i a sembrar ...


El autor es PAU JOAN HERNANDEZ FUENMAYOR escribió un interesante libro titulado La balada del funicular miner. El libro de la publicó la editorial CRUILLA, y en este momento por el libro de La balada del funicular miner PDF ISBN (9788466143394) es necesario pagar 11.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La balada del funicular miner EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor PAU JOAN HERNANDEZ FUENMAYOR, que te pueden gustar, igual que el libro de La balada del funicular miner EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La balada del funicular miner EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La balada del funicular miner PDF
Descargar en EPUB La balada del funicular miner EPUB
Descargar en DOC La balada del funicular miner DOC
Descargar en TXT La balada del funicular miner TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro La balada del funicular miner


Jorge

Pensaba que el otro cascarón vacío, pero resultó que el libro no es tan malo.

Izan

Dura, impactante, pero es MUY ÚTIL el libro, obliga a reflexionar!

Aitana

Pensaba que el otro cascarón vacío, pero resultó que el libro no es tan malo.

Diego

Un encantador libro, más de esos!

Claudia

Es uno de mis preferidos
Añadir comentario
Descargar EBOOK La balada del funicular miner autor PAU JOAN HERNANDEZ FUENMAYOR gratis online

PDF: la-balada-del-funicular-miner.pdf La balada del funicular miner PDF
EPUB: la-balada-del-funicular-miner.epub La balada del funicular miner EPUB
DOC: la-balada-del-funicular-miner.doc La balada del funicular miner DOC
TXT: la-balada-del-funicular-miner.txt La balada del funicular miner TXT