Descargar EBOOK El misteri de l illa de gel autor ENRIC LARREULA gratis online


Descargar EBOOK El misteri de l illa de gel autor ENRIC LARREULA gratis online Título Del Libro: El misteri de l illa de gel
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 9.17 Mb
El autor del libro: ENRIC LARREULA
El editor: BARCANOVA
ISBN 13: 9788448920920

Read full description of the books:Basant-se en una notícia escoltada per la ràdio fa molts anys, l'autor ens relata la història de l'expedició anglesa del vaixell "Bear", que l'any 1884, sota el comandament del capità Schley, intentava explorar el nord de Grenlàndia i trobar un camí per acostar-se al pol Nord. A causa d'una tempesta, el vaixell va quedar encastat entre el gel. La tripulació es va veure obligada a abandonar-lo i a preparar-se per passar l'hivern en una illa desconeguda. A partir d'aquell moment, alguns membres de la tripulació van desaparèixer i d'altres van ser assassinats d'una manera estranya i brutal. Després d'un seguit de peripècies, el capità Schley va descobrir el terrible misteri que envoltava aquella illa, però ja no va poder evitar el tràgic final dels seus habitants. Aquest llibre, a més d'explicar la història d'aquella expedició, vol contribuir a aclarir l'error tan estès segons el qual els espanyols van ser els primers europeus a descobrir Amèrica l'any 1492. Cinc-cents anys abans que ells, una altra cultura europea ja hi havia arribat i s'hi havia intal·lat.


El autor es ENRIC LARREULA escribió un interesante libro titulado El misteri de l illa de gel. El libro de la publicó la editorial BARCANOVA, y en este momento por el libro de El misteri de l illa de gel PDF ISBN (9788448920920) es necesario pagar 9.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El misteri de l illa de gel EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ENRIC LARREULA, que te pueden gustar, igual que el libro de El misteri de l illa de gel EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El misteri de l illa de gel EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El misteri de l illa de gel PDF
Descargar en EPUB El misteri de l illa de gel EPUB
Descargar en DOC El misteri de l illa de gel DOC
Descargar en TXT El misteri de l illa de gel TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El misteri de l illa de gel


Izan

No es el caso cuando se puede decir que el libro es mejor.

David

El libro ha traído cambios en la vida!

Claudia

El libro, que no iba a leer, me ha apasionado tanto que no me podía parar, hasta que no перелистнула la última página.

Diego

Leí todo el libro con una sonrisa tonta en la cara...En general, aconsejo a todos!
Añadir comentario
Descargar EBOOK El misteri de l illa de gel autor ENRIC LARREULA gratis online

PDF: el-misteri-de-l-illa-de-gel.pdf El misteri de l illa de gel PDF
EPUB: el-misteri-de-l-illa-de-gel.epub El misteri de l illa de gel EPUB
DOC: el-misteri-de-l-illa-de-gel.doc El misteri de l illa de gel DOC
TXT: el-misteri-de-l-illa-de-gel.txt El misteri de l illa de gel TXT